Tips på saker du kan göra när du inte åker båt

Tips på saker du kan göra när du inte åker båt

Det går tyvärr inte att åka båt under dygnets alla timmar året om. Så vad ska man göra under de stunder som man inte kan åka båt tro? Jo, det finns ju egentligen massor med saker att göra. Det gäller bara att du öppnar dina ögon och breddar ditt perspektiv på vad du kan tänka dig. 

Promenera

Kanske tycker du om att åka båt för att du är ute och får frisk luft. Men om det till exempel är is på vattnet och du inte kan åka båt kan du istället ta en promenad längs med vattnet. Eller varför inte på isen som ligger på vattnet om den är tillräckligt tjock? Då kan du andas in frisk luft och samtidigt få lite tid vid eller på vattnet. 

Testa något nytt

Att göra något som du aldrig har gjort förut är en jättebra idé när du behöver fördriva tiden tills nästa gång du kan åka båt. Du kan till exempel ta del av en matlagningsaktivitet och lära dig att laga en ny typ av mat. Eller så kan du testa på en ny träningsform, att göra något i bakvänd ordning eller liknande. Det är bara din fantasi som sätter gränserna. 

Underhåll båten

Om du får så mycket båtabstinens att du inte kan hålla dig undan så kan du alltid fixa och trixa med båten så att den är redo att köra sen när det är möjligt. Kanske måla om den, laga något eller liknande.