Hinn med allt du vill hinna med

Visst är det lugnande och behagligt att åka på en båttur utan att riktigt ha bestämt vad man vill göra och vart man vill åka? Svaret är i många fall ja. Samtidigt kan det även i vissa fall kännas väldigt mycket mer lugnande och betryggande att faktiskt ha bestämt just var man vill åka och vad man vill hinna med under dagarna på båten.

Att komma hem och inse att du inte har hunnit med hälften av det du hade tänkt är ju inte så kul. Så därför ska jag nu ge dig tips på vad du kan göra för att hinna med allt du vill under båtsemestern.

Skriv listor

Listor, listor, listor. Skriv upp allting du vill hinna med, se och göra på en lista så att du enkelt kan se och följa om du har gjort allt du önskar. Kanske är det en bra idé att använda Google eller andra verktyg där du tydligt kan se dina  dashboards. Att skriva listor är ett oerhört enkelt med effektiva hjälpmedel. Du får en tydlig överblick på allting du vill hinna med och kan lätt bocka av när det är gjort.

Planering

Planering är A och O när det kommer till att hinna med saker och ting. Det går hand i hand med listor, men är nästan ännu viktigare. Om du inte har planerat när, hur och vad så blir det i många fall en pannkaka av alltihop. Du behöver inte planera exakt allt i minst detalj. Men att planera in när du ska vara på en viss plats är ett bra hjälpmedel.

Hoppas din planering och dina listor hjälper dig mot en båtsemester där du upplever allt du har på din önskelista!