Hinn med allt du vill hinna med

Det finns inte mycket som slår en heldag på sjön med dina nära och kära. Ni har tid att verkligen umgås och kan även se helt nya platser i ert närområde. Detta är bara några anledningar till att så många personer investerar i en segel- eller motorbåt.

För att du ska kunna blicka tillbaka på dessa vackra dagar på sjön är det alltid en fördel om du lär dig fånga dagen på sjön. Njut av alla fina stunder och blicka tillbaka på härliga bilder genom att köpa hem en bra kamera och kamerastativ för dina framtida äventyr.

Ha alltid kameran framme

När du är ute på sjön är det säkert många gånger som du har kommit hem utan någon som helst bild att blicka tillbaka på. Anledningen i många fall är säkerligen att du helt enkelt glömt bort att ta fram kameran. Så för att säkerställa att du alltid har möjlighet att fånga ögonblick på bild ha alltid kameran framme. Investera i en skyddande väska för att kameran inte ska råka bli blöt. Detta gör att du kan ha kameran framme i båten utan några risker. Ett bra knep om du vill försöka bli bättre på att ta bilder när du är ute med båten.

Planera din dag på sjön

För att verkligen kunna fånga dagen på sjön kan det också vara fördelaktigt att ha en plan innan du ankrar loss. Är det något särskilt ställe som du vill åka till, behöver ni stanna på vägen för att tanka eller fylla på energiförrådet och kanske du också vill stanna utmed vägen för att ta riktigt fina bilder.