Årets bästa seglarbloggar

När vi är hemma mellan segelturerna brukar vi läsa en hel del internationella seglarbloggar. Det är ett bra sätt att hänga med i branschen på och hålla koll på nya produkter som kommer ut. Vi fick en ny kaffebryggare i julklapp – en riktigt lyxig kaffebryggare från Hamilton Beach med två bryggningssystem. Eftersom den har 24 timmars timer kan vi numera alltid vakna till nybryggt kaffe och det är sanslöst härligt att kunna gå in i köket och hälla upp en kopp rykande färskt kaffe. Då kan man dyka in i en spännande artikel med en gång, på en av våra favoritbloggar.

Några av favoriterna är Swell Voyage, Wind Traveler, Sailing Nandji, Sailing Britican och MJ Sailing. Vi vill även köpa en vattenkokare med timer för att göra det lika smidigt de mornar vi föredrar att starta dagen med en kopp te! “Where The Coconuts Grow” är också en härlig blogg som skrivs av ett amerikanskt par som seglar världen över med sin unga son. Paret lämnade ekorrhjulet och gav sig ut till havs och än idag lever de på båten med sin unga son, som verkligen får ta del av en ovanlig uppväxt!

De delar med sig av historier och tips och nu är hustrun gravid igen så vi får också följa den utvecklingen med spänning. Det är en blogg vi verkligen kan rekommendera. Kolla in “Sailing Totem” också, som handlar om en familj som sålde allting och flyttade in i båten för att segla världen runt. Högst underhållande och även informativ.